Przygotowanie odwaru :

 

Jedna porcja - 2 czubate łyżeczki od Herbaty zalać wrzątkiem w ilości 1/4 litra i gotować bardzo delikatnie ! pod przykryciem 5 minut.

Odstawić pod przykryciem na minimum 20 minut.

Po ostudzeniu pić odwar 10-15 minut przed posiłkiem.

Można przygotować od razu 4 porcje na cały dzień (8 czubatych łyżeczek  na1 litrwody)


Dla wzmocnienia działania substancji czynnych ziół Tybetańskich oraz dostarczenia cennego błonnika można po wypiciu naparu pozostałe zioła wymieszać z neutralnym jogurtem czy kefirem i zjeść jak owsiankę. 

 

Do każdej wysyłanej paczki z zamówionymi ziołami Tybetańskimi  dołączone są :

- Atest medyczny.

- Instrukcja prawidłowego stosowania ziół.

- Instrukcja specjalnego sposobu stosowania ziół przy opornym metabolizmie.